Tom Allen yrityksenä

Tom Allen

Pyydä tarjous
Icon-2.png

Tom Allenin matka öljykentiltä maalämmön pariin

Tom Allen tarina
Tom Allen syntyi Calgaryssa, Kanadan öljypääkaupungissa. Hänen isänsä omisti porakaivoyrityksen, ja nuori Tom kasvoi alalle isänsä jalanjäljissä. Tom oppi nopeasti ammatin salat isänsä yrityksessä, kouluttautui kaivosinsinööriksi, oli kädentaidoissa ammattilainen ja pärjäsi hyvin. Mutta mieli teki maailmalle.

Kun lama hiljensi työmaat, Tom päätti toteuttaa haaveensa ja lähti Eurooppaan. Ja niin kävi, että Kreikan sinisessä yössä Tom kohtasi kauniin suomalaistytön, jonka kengästä oli irronnut korko. Tom tarjosi apua, ja tarjous hyväksyttiin. Mies korjasi kengän alkeellisilla matkatyökaluilla – ja ruuvilla, jonka hän irrotti torin penkistä. Kun kenkä oli korjattu, oli rakkaus syttynyt.


Tom Allen
Tomin tie vei siis Suomeen. Uusi kotimaa avasi hänelle paljon mahdollisuuksia. Tomilla oli asiantuntemusta uusimmasta poraustekniikasta, ja lisäksi vahva näkemys hyvästä asiakaspalvelusta.

Tom päätti perustaa yrityksen, jossa asiakasta ei jätetä selviytymään yksin, vaan häntä palvellaan alusta loppuun asti. Kaikki hoidetaan ajallaan, eikä asiakkaan tarvitse koskaan olla huolissaan. Tomin mielestä hyvän palvelun resepti oli yksinkertainen.

"Loppujen lopuksi hyvä palvelu on vain sitä, että tekee niin kuin haluaisi itselle tehtävän." – Tom Allen
Tom Allen tarina
Tom Allen aloitti liiketoimintansa vesikaivojen porauksella. Toiminta laajeni maalämpöjärjestelmien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Ensimmäinen maalämpöasennus tehtiin vuonna 1994, ensimmäisten joukossa Suomessa.

Nyt Tom Allen Oy on Suomen kokenein toimija maalämpöalalla – Tom Allenin maalämpö lämmittää jo yli kuuttatuhatta suomalaista rakennusta.
maalämpöpotentiaali
Alueesi maalämpöpotentiaali

Alueesi maalämpöpotentiaali

 

Maalämpö toimii Suomessa erinomaisesti, mutta eri alueiden välillä on kuitenkin pieniä eroja. Tarkista kuinka hyvin maalämpö soveltuu alueellesi! 

Katso oman alueesi sopivuus maalämpöön

 

ok-Icon.png

Tom Allen tänään

Tom Allenin kokonaisvaltainen palvelu

Kokonaisvaltainen palvelu

Tom Allenin toiminnassa on yrityksen alkutaipaleesta lähtien painotettu asiakkaiden kokonaisvaltaista palvelua. Kun toimitamme asiakkaalle maalämpö- tai lämmöntalteenottojärjestelmän, huolehdimme niin suunnittelusta, toteutuksesta, etävalvonnasta kuin huollostakin.

Suunnittelemme maalämpöjärjestelmän huolellisesti. Maalämpöalan ammattilainen kartoittaa asiakkaan kiinteistön ja perehtyy toteutuneeseen lämmitysenergian kulutukseen useamman vuoden ajalta. Uudisrakennusten lämmitystehon ja lämmitysenergian tarve selvitetään perusteellisesti. Näin varmistamme, että maalämpöjärjestelmän mitoitus on aina oikeaan osuva, eikä järjestelmää yli- tai alimitoiteta.
Maalämmön asennus

Laadukas asentaminen

Käytämme asennuksessa vain parhaita, luotettavien valmistajien komponentteja, mikä takaa sen, että järjestelmä toimii luotettavasti pitkälle tulevaisuuteen. Uudisrakennuksissa käytämme Danfossin maalämpöpumppuja sekä saman valmistajan lattialämmitysjärjestelmää. Näin varmistamme, että maalämpöpumppu ja lämmönjakojärjestelmä ovat yhteensopivia.


Puramme vanhan lämmitysjärjestelmän ja asennamme uuden maalämpöjärjestelmän ammattitaitoisesti. Käytämme vain ratkaisuja ja asennusmateriaaleja, jotka pitkä kokemus on osoittanut toimiviksi ja käytännössä luotettaviksi. Suurten toimitusmääriemme ansiosta Tom Allenin maalämpöjärjestelmät ovat aina kustannustehokkaita. Hinta-laatusuhteemme on alan parhaalla tasolla.

 

Suurten kiinteistöjen maalämpö

Suurten kiinteistöjen järjestelmät

Tom Allen on toteuttanut ensimmäiset suurempien kiinteistöjen maalämpöjärjestelmät jo yli 10 vuotta sitten. Mitoitamme, suunnittelemme ja asennamme taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen järjestelmät laadukkaasti. Mitoitamme myös käyttövesijärjestelmän niin, että käyttövesi riittää kaikissa olosuhteissa. Tämä on erityisen tärkeää asuinkerrostaloissa, joissa käyttöveden tarve on usein varsin suuri.

 
Toteutamme vuosittain lukuisia kerrostalojärjestelmiä, joissa yhdistetään maalämpö ja poistoilman lämmön talteenotto. Näissä järjestelmissä kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että poistoilman lämmön talteenotto ja maalämpö toimivat saumattomasti yhteen.
 
Suurempien kiinteistöjen maalämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät varustetaan usein taloautomaatiolla ja otetaan etävalvontaan. Asennamme taloautomaatiojärjestelmät ammattitaitoisesti. Palveluihimme kuuluu myös etävalvonta ja huolto.
Icon-1-4.png

Sertifikaatit

Luotettava kumppani